De mensen achter 't Lagerhuys

ONS VERHAAL

Een traditie hoog te houden
Brasserie ‘t Lagerhuys zit diepgeworteld
in de culinaire historie van Muiderberg.
klara-kulikova-OK-BHu6OgtQ-unsplash.jpg
Brasserie 't Lagerhuys Bas Balledux kookt
eerlijk eten
Onze filosofie

In 2023 heropent Bas Balledux in het historische pand in Muiderberg Brasserie ’t Lagerhuys, een nieuw concept waarbij eerlijk eten gelijk staat aan een ongedwongen avond met familie en vrienden. Ons personeel doet er alles aan om uw avond vanaf ontvangst tot vertrek zo memorabel en gezellig mogelijk te maken. Naast appetizers in het bargedeelte, bieden we in de Brasserie een ruim menu van vegetarische en non-vegetarische gerechten. Laat je adviseren over de beste wijn-spijs combinaties uit onze veelzijdige wijnkaart. En voor iedereen die alcoholvrij wil meegenieten, schenken we veel aandacht aan de lekkerste en meest verrassende alcoholvrije cocktails en wijnen. 

Dat noemen wij nou pas écht: gastvrij genieten met eerlijk eten!

VOLGENS BAS:

“Koken is onze passie. Wij dromen over eten. Maar we willen ook dat jij je écht thuis voelt in ’t Lagerhuys. We ontvangen onze gasten in een ongedwongen sfeer, zodat jij kan genieten van eerlijk eten in huiselijke sfeer met vrienden en familie.”

Bas Balledux – Chef de Cuisine 

Online Reserveren

Boek een tafel

    Close
    Close
    Reserveer een tafel